STICK TO THE BASICS

Ah, ne päivät kun ei ole mitään päällepantavaa ja kotoa olisi pitänyt lähteä jo vartti sitten. Tälläisiä hetkiä varten jokaisen pitäisi kehittää yksi luottoasu, joka näyttää suht asialliselta ja löytyy kaapista aina valmiina. 


Minulla luottoasuna toimii mustat housut sekä valkoinen boyfriend-kauluspaita. Siis aivan peruskauraa ja todellakin jokaisella pitäisi olla nämä vaatekappaleet vaatekaapissa. Tyylissä käytän usein nahkahousuja, jotka ostin sovittamatta kirpputorilta noin vuosi sitten viidellä eurolla. Valehtelematta paras kirppislöyty ikinä! Näitä housuja olen käyttänyt jo enemmän kuin perusfarkkuja. Nahka tuo sopivasti särmää ja rokkihenkisyyttä asuun ja sillä saa myös tekstuuria ja mielenkiintoa kokomustiin asuihin. Lisäksi kiillon ja leikkauksen ansiosta jalat näyttää mega pitkiltä. Valkoinen paita on klassikko, mutta löysempi malli on astetta rennompi ja väljyytensä ansiosta mukava kesäisinkin (tai kun syö vähän liian ison annoksen pastaa lounaaksi).

Kun asun runko on niin basic, on sitä helppo muokata erilaisilla asusteilla. Kuviin stailasin asun itse tekemilläni betonikorulla sekä nahkakengillä, joiden korot valoin myös betonista. Yleensä kuitenkin niinä aamuina, kun tämä asu tulee enemmän kuin tarpeeseen, korut jäävät laatikkoon ja jalkaan sujahtaa valkoiset tennarit. 


Essi / Pinossa - -
Posted in asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *